Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chakra tréning

A Chakra az az energia amire a ninjának szüksége van hogy jutsukat csináljon.

                                                       Fára mászás

Ez a tréning magába foglalja a Chakra gyűjtését a lábba és a fáramászást. Ez megtanít egy bizonyos mennyiségű Chakrát vinni a megfelelő helyre. A Chakra mennyisége ami szükséges a fa megmászásához nagyon kevés de tökéletesnek kell lennie. Kakashi azt mondta hogy a láb legaljába a legnehezebb gyűjteni a Chakrát. A Chakra irányításának megtanulásával akármelyik személy mesterire fejlesztheti akármelyik jutsut.

                                             Vízen Járás 

Ez egy haladó tréning és nehezebb mint a famászás. Úgy mint a famászásnál itt is Chakrát kell gyűjteni a lábba és folyamatosan táplálni kell a megfelelő mennyiségű Chakrával a vízben. A szabadon engedett Chakrának muszáj ugyanannyinak lennie mint a test súlya és még egy kevés hogy ússzon. Sokkal nehezebb kontrollálni a Chakrát azért mert a víz nem szilárd és azért is mert folyamatosan mozog. Ez a tréning azért van hogy megtanítson egy személyt hogy hogyan juttasson el meghatározott mennyiségű Chakrát akármelyik testrészébe.

 

                                                     Levél koncentráció

A tréninghez az szükséges hogy a személy a homlokán lévő levélbe koncentrálja az összes Chakráját. Ez egy célravezető módja a koncentráció gyakorlására. Az elme lenyugtatásával és a célpont meghatározásával, képes lehet hogy kihozza a maximum erejét magából. Azt mondják hogy Avarrejtek homlokvédőin a jel ebből a tréningből származik.

                                                    Chakra gyűjtés

A Chakra gyűjtés képes megnövelni a Chakra áramlását a testben. Ez segít a másik három tréningben és elősegíti hogy több Chakrához jussunk amikor jutsukat csinálunk. A Chakra gyűjtés segíthet abban hogy gyorsabban juttass Chakrát a testrészeidbe.

És itt van hozzá a szavazás is: Neked melyik edzésmód tetszik a legjobban?

  • Fára mászás
  • Vízen Járás 
  • Levél koncentráció
  • Chakra gyűjtés