Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto és a Rókadémon

1. farok:

                                          

Mikor Naruto Sasuke harcolt kétségbeesett, hogy a barátja, nem tér vissza Konohába. Amikor a harc Sasuke javára kezdett fordulni, a Kyuubi nyújtott Naruto-nak még több energiát, mint korábban, ami a vörös Chakra formájában jelenik meg. Az alakja is megváltozik. A Chakra irányítja Naruto végtagjait. Bár Naruto is tudatosan ebben az állapotban ez Chakra mégis befolyásolja akaratát. Ebben az állapotban a Rókadémon ereje is egyfajta elleni védelem a bejövő támadásoktól.

    

2. farok:

                                           

  Amikor belép a második farok, Naruto még vadállatszerűbb lesz. Szemei nagyra nőnek. Metszőfog is megnőnek még nagyobbak, mint korábban. Ha a második farok is előjön akkor ha vannak Árnyék klónok azok elpustulnak mert égő érzést éreznek és nem bírják a fájdalmat.

 

3. farok:

                                            

Mikor a harmadik farka is előjön az nagyon hasonló a két farokhoz csak sokkal erősebb a három farok. Ebben az állapotban Naruto képes volt akkorát ordítani a puszta Chakrájával ami elsöpört mindent. 

 
 

4. farok:

                                             

Ebben a formában Naruto elveszti önuralmát a vadállat fölött és nincs tekintettel még a legközelebbi barátaira sem. Külsőleg a Kyuubi Chakra kezd kiszivárogni a Naruto-ból. Éles karmai lesznek. Fülek és négy farok nyúlik ki a testéből. Ez a forma bizonyítja hogy őrülten nagyot képes ordítani, és támadása rendkívül pusztító eredményekhez vezet. És ha ez a támadás elér egy ellenséget is, az súlyosan megég.

   

6. farok: (az ötödik farokról nem találtam semmit)

                                             

Naruto itt még erősebb mint eddig bármikor. A vörös Chakra mérégként hat önmagára. Miután ilyen elvadult formában jelenik meg, csontok nőnek ki a testéből ami a Kyuubi csontváza.

   

8. farok: (a hetedik farokról nem találtam semmit)

                                             

Ez az erő amit a Rókadémon ad Naruto-nak felülmúlhatatlan akkora erővel bír. Naruto teljesen a Kyuubi foglya és nem tud uralkodni magán. Csontváz szerkezet növi körül és izmos lesz. Mivel a hetedik és a kilencedik formáját nem láttam még soha, ezért nem tudom megmutatni hogy milyen. Csak a mangában  van benne. De gondolom hogy a Kyuubi tovább fejlődik minden faroknál. Hatodik farok-csontok, hét-belső szerveket, nyolc-izmok, kilenc-a bőrt. Ezeket módosítja minden egyes farok ami megjelenik.

   

9. farok: Teljes hozzáférés (a mangából)

                                               

A pecsét ami Naruto hasán van ilyenkor teljesen hatástalan. A Róka akkora erőt fejt ki hogy a pecsét nem bírja el. Persze Naruto megpróbál küzdeni ellene, ami később sikerül is. Ha használja a Kyubbi erejét akkor a kilencedik faroknál teljesen felveszi a Rókadémon alakját. Ebben a fermában elnyelik Naruto egész testét a sárgás lángok, és a Kyubbi pecsét helyén ami a hasán van, egy lakat jelenik meg. Hatalmas ereje mindenkit elpusztít.

   

És ezzel vége is lenne! Remélem tetszettek az információk amiket én gyűjtöttem össze. További szép napot.