Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Uchia Klán

Az Uchiha Klán a Hyuuga Klánból jött létre nomeg a  Hyuuga Klán Byakuganja sokkal erőssebb mint a Sharingan!  (A többi részlet a Hyuuga Klán menüpontban.)

 

Sasuke az Uchiha Klán utolsó leszármazottja mert  bátyja  Uchiha Itachi megölte az egész Klánt csak Ő és  Sasuke  maradt életben ezért Sasukénak az a  terve,hogy  feltámasztja a Klánját Itachival pedi  leszámol!  

                     

                                sasuke...jpg

 

   

 

 

   Sasuke  

                                          

 

 

 
   itachi.jpg

 

    

 

   Itachi  

 

 

 

 

 

 Sharingan fajtái:

sharingan1.jpg 

  Ez a Sharingan 1. típusa.Ezzel az illető kivédheti az ellenfél  támadását.

 

sharingan2.jpg

 Ez a Sharingan 2. típusa.Ezzel az ilettő kivédheti és  lemásolhatja az ellenfél támadását.

 

sharingan3.jpg

 Ez a Sharingan már jóval fejlettebb,mint az előző kettő.Ezzel az  illető lemásolhatja,kivédheti és hipnotizálhatja az ellenfélt.

 

sharingan4.jpg

 Ez a Sharingan, a Sharingan 3-as szélmalomkerék technikát  csinálhatja meg viselőjével, a Főnixmadár jutsu segítségével.(Drótokra kötött surikenekkel kötözi le ellenfelét.)

sharingan5.jpg

 Ez a Sharingan, a Sharingan 4-es szélmalomkerék technikát  csinálhatja meg viselőjével, a Sárkánytűz jutsu segítségével.(Drótokra kötött surikenekkel kötözi le ellenfelét.)

sharingan6-mangekyou.jpg

 A Mangekyou Sharingan a legfejlettebb formája. Használója  ezzel egy különleges Genjutsut tud létrehozni,amellyel az  ellenfelet egy számukra tetszőleges világba tudják taszítani,ami nem túl kellemes. Ahhoz,hogy ezt valaki megszerezze,meg kell ölnie legjobb barátját.

A Sharingan részei:

 

a-sharingan-reszei.gif